Quantcast

http://picasion.com/

Επιτέλους! Αποκριάτικο πάρτι «Παλιό ΠAΣΟΚ το Ορθόδοξο» στη Βέροια

Ξημερώματα, δίνεις επιδόματα!
Το ξέρεις. Το βλέπεις. Το διαβάζεις. Το αισθάνεσαι. Η αρρώστια της νοσταλγίας μας έχει βαρέσει όλους κατακέφαλα. Μας λείπει η δεκαετία του '80, τα τιμημένα '90s, οι σειρές κι οι ταινίες που βλέπαμε, η μουσική που χορεύαμε στις ντίσκο. Μας λείπουν οι παλιοί παρουσιαστές, η δραχμή, τα μπουζούκια και τα περιοδικά.
Διάολε, μας λείπει και το ΠΑΣΟΚ. Ναι, υπάρχει και σήμερα ΠΑΣΟΚ, όμως αυτό που λείπει, είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο. Οι αξίες, τα ιδανικά κι ο τσαμπουμπάς της Παλαιοπασοκικής ιδιοσυγκρασίας. 
Ο Ανδρέας, ο Κουτσόγιωργας, ο Λαλιώτης, ο Άκης και τ΄άλλα παιδιά. Συνθήματα, πρόσωπα, φράσεις, γεγονότα, αποφάσεις και στιγμές που έγραψαν Ιστορία και άφησαν το στίγμα τους στην πολιτική σκηνή. Τα «μεγάλα έργα», το «σκληρό ροκ», τα «μπουζούκια», οι «επιδοτήσεις», το «Τσοβόλα, δώσ' τα όλα», μεταξύ άλλων, σηματοδότησαν τον επονομαζόμενο σοσιαλιστικό παράδεισο. Όλα όσα με το ΠΑΣΟΚ ήταν καλύτερα. 
Όλα τα παραπάνω, τα αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το ξέφρενο πάρτι που ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες σε πολύ γνωστό bar της Βέροιας. Η διεύθυνση του μαγαζιού αποφάσισε να κάνει ένα αποκριάτικο πάρτι που θα ονομάζεται το «Παλιό Πασοκ το Ορθόδοξο». Φοράμε τις γούνες μας, τα ζιβάγκο μας, κάνουμε το μαλλί περμανάντ, ανάβουμε το πούρο μας, ακούμε Ρίτα Σακελλαρίου και φύγαμε για διασκέδαση. Ένα πάρτι βγαλμένο απ΄τα χρυσά χρόνια του σοσιαλισμού, η οποία έχει λείψει πάρα πολύ στους πραγματικούς φίλους του κινήματος. 
Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός κλασικού Πασόκου:
Μουστάκι, ζιβάγκο, το καλύτερο μπεγλέρι είναι τα κλειδιά της Μερσεντές/Καγιέν στο χέρι, μεγάλη τσέπη και καημός, ήθελε να γίνει εισοδηματίας, κατέληξε θυρωρός, best of Ρίτα, μπιρίμπα - πρέφα - τσόχα, λατρεύει το χιούμορ, εικονοστάσι του Ανδρέα, ουίσκι, ξηροκάρπι. Θέλετε κι άλλα κλισέ; 



















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ