Quantcast

http://picasion.com/

Εμμανουηλίδης: «Έχουν γίνει εγκλήματα εις βάρος της «Βασίλισσας»

Στον «Fair Play FM 96,1» μίλησε ο εξωδιοικητικός παράγοντας της Βέροιας, Απόστολος Εμμανουηλίδης, για την τελματώδη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η «Βασίλισσα του Βορρά». Ο κ. Εμμανουηλίδης τόνισε αρχικά: «Μας στενοχώρησε όλη αυτή η ιστορία. Δεν υπήρχε δυνατότητα να μπορέσει να τη διοικήσει κάποιος την ομάδα. Πολλά ψέματα τα τελευταία χρόνια. Ιδιαιτέρως την προσπάθεια που κάναμε με τον κ. Γαϊτάνο και τον κ. Μεϊμαρίδη πριν από δύο εβδομάδες, δυστυχώς στη συνάντηση που κάναμε με το μεγαλομέτοχο ναυάγησε η ιστορία. Εμείς θέλαμε να διοικήσουμε την ομάδα, να αναλάβουμε τις τρέχουσες υποχρεώσεις και να αναλάβουν τα υπόλοιπα αυτή που τη διοίκησαν τα τελευταία χρόνια. Δεν πήραμε καμία ειλικρινή απάντηση. Η μόνη απάντηση που πήραμε ήταν ότι «εγώ τραβάω την πρίζα από το ρεύμα» και την έδωσε ο μεγαλομέτοχος, ο κ. Παπαδόπουλος».

Και συνέχισε ως εξής: «57 χρόνια επιτυχιών, μία διαδρομή μίας ποδοσφαιρομάνας έχει καταστραφεί. Έχουμε ευθύνη όλοι μας. Κι εμείς σαν παλιοί παράγοντες, αλλά κι αυτοί που έχουν το χαρτί και το μολύβι. Αυτό που τους ενδιέφερε είναι ότι δεν πήγε ο Εμμανουηλίδης να χαιρετήσει τους παίκτες την Τρίτη το βράδυ, κάτι που δεν είχα καμιά δουλειά να κάνω. Φταίνε πολύ και οι δημοσιογράφοι. Έχουν γίνει εγκλήματα εις βάρος της «Βασίλισσας του Βορρά». Ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα, χωρίς ο Πρόεδρος να εμφανιστεί ποτέ στα αποδυτήρια».

Ο Βεροιώτης παράγοντας κατέληξε: «Εμείς ό,τι κάναμε το κάναμε με την καρδιά μας και από την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο. Έτσι όπως είναι πλέον τα πράγματα δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με την κατάσταση. Είχαμε ενδιαφερθεί στη Superleague πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είχαν ενδιαφερθεί και κάποιοι ξένοι επενδυτές. Τα χρέη πάντως παραμένουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ