Quantcast

http://picasion.com/

Έφυγε από τη Βέροια, έπιασε δουλειά στον Πανσερραϊκό

Δεν άργησε να βρει ομάδα για να εργαστεί ο πρώην τεχνικό της «Βασίλισσας του Βορρά». Μετά την παραίτηση Αμανατίδη από τον πάγκο της ομάδας του Πανσερραϊκού (ως συνέπεια της νέας ήττας της Σερραϊκής ομάδας από τον Εργοτέλη μέσα στις Σέρρες) και το … «αλαλούμ» που επικράτησε με την αποδοχή της παραίτησης, μέσα σε 24ώρες βρέθηκε ο νέος προπονητής που θα
κοουτσάρει την ομάδα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ο Καστοριανός κόουτς ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας απ΄όπου και αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η «Βασίλισσα του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «λιονταριών» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους.

Μάλιστα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είχε αντιμετωπίσει τον περασμένο Δεκέμβριο στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό με τους «κόκκινους» να κερδίζουν με σκορ 1-0 (και από τότε να αγνοούν τη χαρά της νίκης). Είχε προηγηθεί ένα φιλικό παιχνίδι τον Οκτώβριο με τον Πανσερραϊκό να κερδίζει 2-0. Συμφωνα με δηλώσεις του νέου προπονητή στην ΕΡΤ Σερρών, η συμφωνία με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι και στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα έχει την πρώτη του επαφή με τους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής ενώ αναμένεται να καθίσει στον πάγκο του Πανσερραϊκού στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Μάλιστα θα ξαναπάει στην Πάτρα σε διάστημα λίγων ημερών αφού το τελευταίο του παιχνίδι με τη Βέροια ήταν εκεί στις 28 Ιανουαρίου όπου ηττήθηκε από την Παναχαϊκή με 2-0.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ