Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απολογισμός έργου της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας

Σε βεβαιώσεις παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, καταγγελίες πολιτών, παραβάσεις καθαριότητας, έκδοση καρτών σε πεζοδρομημένες περιοχές και συνδρομή σε ελέγχους παιδοτόπων προχώρησαν κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας, από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι το τέλος του 2017. Συγκεκριμένα το διάστημα
αυτό βεβαιώθηκαν 452 παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας επενέβησαν σε 76 καταγγελίες πολιτών. Παράληλλη ήταν η δράση τους σε 11 περιπτώσεις που αφορούσαν την καθαριότητα, ενώ προχώρησαν σε 50 εκδόσεις καρτών για τους πεζόδρομους της Βέροιας και συνέδραμαν σε 5 περιστατικά ελέγχων σε παιδοτόπους.

Επίσης έγιναν ενέργειες – συστάσεις για την τήρηση των διατάξεων που αφορούν: 1)την ύδρευση, την άρδευση και την αποχέτευση, 2) την υπαίθρια διαφήμιση, 3) τα ζώα συντροφιάς και τα αδέσποτα κλπ. 


Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2331350610 για οποιαδήποτε καταγγελία / αναφορά / πρόταση και στο email: dim.astynomia@veria.gr

Αναλυτικά ο πίνακας που εξέδωσε η Δημοτική Αστυνομία με υπογραφή του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Λεωνίδα Ακριβόπουλου αναφέρει τα εξής:


ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΚ
452
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ
140
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
76
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
11
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ
9
ΣΗΜΑΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
16
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
5
ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΧΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
3
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
2
ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜ.ΠΕΡΙΟΧΕΣ
50
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ
5
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝ.ΕΡΕΥΝΕΣ
5
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ
5
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ