Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από όλα έχει ο καιρός: Από σκόνη Αφρικής μέχρι και χιόνια - Η πρόγνωση του καιρού για τη Βέροια

Τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Πελοπόννησο, κατά τόπους στο Αιγαίο, στην Ήπειρο και προς το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Παράλληλα,
αναμένεται έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Σε αρκετές περιοχές της χώρας η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίοι οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 έως 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι γρήγορα κατά τόπους σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση και προς το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού για τη Βέροια

Βροχερός ο καιρός σήμερα στη Βέροια με θερμοκρασία έως 7 βαθμούς κελσίο, ενώ για αύριο το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Στην εξέλιξη της μέρας θα σημειωθούν νεφώσεις που θα εκδηλωθούν σε ασθενή βροχή το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς κελσίου. Ίδιο το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή με συνθήκες χαμηλής ορατότητας έως νωρίς το πρωί με θερμοκρασία από 3 έως 13 βαθμούς κελσίου. Βροχές αναμένονται το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ