Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε νέα καφετέρια στην Πιερίων - Καφές από άλλον... πλανήτη!

Άνοιξε πριν από λίγες ημέρες και αμέσως κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Βεροιωτών. Με την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας, προσφέρει τους πιο απολαυστικούς καφέδες στην πόλη, σε πολύ προσιτές τιμές. Ο λόγος φυσικά για το «WayCup» το οποίο βρίσκεται στην οδό Πιερίων 62 (τηλ. 23310 25251). Το κατάστημα παρέχει και
υπηρεσία delivery, όπου μπορείτε με ένα απλό τηλέφωνο να παραγγείλετε τον καφέ στο σπίτι σας. Φιλοδοξία της επιχείρησης είναι να προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, με την μοναδική ποιότητα του espresso «Hausbrandt Academia» και το... "μαγικό χέρι" του Γιώργου Παντζή, αλλά και τη μεγάλη ποικιλία από σοκολάτες ζεστές και κρύες, καθώς και τις 15 γεύσεις τσαγιού. 

Επίσης στο «WayCup» θα βρείτε υπέροχα snacks (δια χειρός του γνωστού Βεροιώτη Σεφ Γιώργου Μεταξά), κρουασάν αλμυρά και γλυκά, donuts, φυσικούς χυμούς, ενεργειακές μπάρες, πλήρες ενεργειακό πρωινό με γιαούρτι και βρώμη και πολλά ακόμη! 

Η οδός Πιερίων απέκτησε πλέον το δικό της αγαπημένο στέκι. Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος από την πρώτη στιγμή το αγκάλιασε και θεωρείται από τους κορυφαίους προορισμούς για καφέ στη Βέροια.

«WayCup»
Πιερίων 62

23310 25251



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ