Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το μέλλον της ΠΑΕ Βέροια - Στην Γ' εθνική ή στο τοπικό της ΕΠΣ Ημαθίας;

Η επιλογή είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Ο ανενεργός τα τελευταία χρόνια ερασιτέχνης καλείται να προκηρύξει εκλογές και να τρέξει την επόμενη μέρα στη Βέροια. Από τη στιγμή που αποχώρησε από τον επαγγελματικό χάρτη του ποδοσφαίρου η Βέροια, ο ερασιτέχνης καλείται να τρέξει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα. Ο ΓΑΣ Βέροια, όμως,
είναι ανενεργός τα τελευταία χρόνια, οπότε θα πρέπει σε πρώτη φάση να προκηρυχθούν εκλογές. Με απαραίτητη επανεργοποίηση του θα μπορέσουν να ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Το πρώτο βασικό ερώτημα που θα κληθεί να απαντήσει είναι το « Στην Γ εθνική ή σε τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας;».

Όπως αναφέρει το footballleaguenews.gr, α
ν δεν αλλάξουν οι διατάξεις ή αν δεν βρεθεί κάποιο από τα γνωστά «παράθυρα» του ελληνικού ποδοσφαίρου κάθε επιλογή έχει το κόστος της.

Θυμίζουμε ότι ο Πανθρακικός που βρέθηκε σε ανάλογη θέση του 2016-17, επέλεξε το restart από το Β τοπικό, αντί για την Γ εθνική. Σημειωτέον, από την τρίτη κατηγορία δεν μπορούν να προβιβαστούν από τον πρώτο χρόνο (και ας τερματίσουν πρώτες) οι ομάδες που την προηγούμενη περίοδο αποσύρθηκαν από επαγγελματική κατηγορία, λόγω χρεών.

Όπως είχε εξηγήσει σε ανοικτή συγκέντρωση ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Γιώργος Μπάρκουλας τον Ιούλιο του 2017, «ο Πανθρακικός δεν μπορεί να κατέβει στην Γ εθνική πρωτίστως για οικονομικούς λόγους, καθώς δεν έχει βρεθεί κάποιος να στηρίξει την ομάδα.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως αν κατέβουμε αυτή τη στιγμή στην Γ εθνική, παίρνουμε τη θέση της παε. Παίρνουμε δηλαδή όλες τις τιμωρίες της παε, ξεκινάμε με - 6 βαθμούς στη βαθμολογία και θα έχουμε ένα πρόστιμο από 2000 έως 5000 €. Ακριβώς δεν ξέρουμε πόσο είναι

Τρίτος λόγος είναι πως από τη στιγμή που θα κατέβουμε στην Γ εθνική την πρώτη χρονιά ο στόχος θα είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Την δεύτερη χρονιά επειδή είμαστε Πανθρακικός, όλοι και ο κόσμος και εμείς, θα θελήσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να ανέβουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ανεβαίνοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες, αμέσως παίρνουμε το 50%των χρεών της παε προς τρίτους.

Δύσκολο λοιπόν να βρεθεί κάποιος να βάλει τα λεφτά του για μία χρονιά η για δύο χρονιές και την τρίτη χρονιά να βρεθεί χρεωμένος.

Έτσι πήραμε την απόφαση σαν ΔΣ να ξανακάνουμε τον πανθρακικό από την αρχή, από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ μέχρι να βρεθεί κάποιος να μας βοηθήσει να ανεβάσουμε στις εθνικές κατηγορίες, καθαρή την ομάδα χωρίς χρέη και χωρίς τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ