Quantcast

http://picasion.com/

5 αποχιονιστικά στους δρόμους της Ημαθίας

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται στον αποχιονισμό των δικτύων ευθύνης τους, τα συνεργεία της Π.Ε. Ημαθίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αντιπεριφέρεια. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Μπαρμπαρούσης, τα πέντε αποχιονιστικά μηχανήματα λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο για να κρατήσουν ανοικτό το
βασικό οδικό δίκτυο στην Ημαθίας, ιδίως στις ορεινές περιοχές, ενώ υπάρχει πλήρης επάρκεια σε αλάτι, για την αποπαγοποίηση των δρόμων.
Σε ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Πολιτική Προστασία, την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και το προσωπικό των αποχιονιστικών μας μηχανημάτων, που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα εδώ και μέρες για να διατηρηθούν ανοικτοί οι δρόμοι στην περιφερειακή μας ενότητα. Επίσης τους τρεις δήμους της Ημαθίας, την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής μας Ενότητας, που δίνουν με την σειρά τους την μάχη στην εύρυθμη λειτουργία των δρόμων. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των οδηγών, που οφείλουν να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στο όχημα τους, αλλά και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, ειδικά τις βραδινές ώρες που επικρατεί παγετός, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα συμφόρησης στους δρόμους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ