Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από το «Μ33»

Τις θερμότερες ευχές για ένα χαρούμενο και δημιουργικό έτος εξέφρασε μέσα από ανακοίνωσή του το «Μ33». Το αγαπημένο fast food της οδού Μητροπόλεως, αφού ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, ευχήθηκε από καρδιάς υγεία, αγάπη και ευτυχία. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του «Μ33»: Η διεύθυνση και σύσσωμο το προσωπικό του
«Μ33» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της Βέροιας και όχι μόνο, για την αγάπη, την στήριξη και την προτίμησή τους στο κατάστημά μας. Είμαστε χαρούμενοι που το 2017 έκλεισε με τον πιο πετυχημένο τρόπο και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, με την πετυχημένη συνταγή, που δεν είναι άλλη από την κορυφαία ποιότητα, στις πιο προσιτές τιμές. Ευχόμαστε ολόψυχα σ' όλο τον κόσμο να έχει υγεία, αγάπη και ευτυχία. Καλή και δημιουργική νέα χρονιά!!! Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, Μητροπόλεως 33 για ένα χορταστικό ταξίδι γεύσεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ