Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρισμός «ΒΟΜΒΑ» στη showbiz της Βέροιας - Αιτία το κέρατο;

Από τα σκαλιά της εκκλησίας, στο... «δύο ξένοι» στην ίδια πόλη
Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της Ημαθίας, η είδηση του χωρισμού ενός διάσημου επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του
εμπορίου και μιας αιθέριας ύπαρξης που κατά το παρελθόν έχει εργαστεί με επώνυμα μαγαζιά της Βέροιας. Οι δυο τους, λίγο πριν κλείσουν τα τρία χρόνια σχέσης και ενώ οι φήμες τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ανοίξει ήδη νέα σελίδα στην ερωτική τους ζωή. 
Μπορεί η στάση τους να μην προκαλούσε τα αδιάκριτα βλέμματα των Βεροιωτών, ωστόσο οι φωτογραφίες από της καλοκαιρινές διακοπές του 2017, έδειχναν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Έτσι ο χωρισμός τους ξάφνιασε πολλούς και ειδικά εκείνους που ζούσαν από κοντά το ζευγάρι. 
Επιπροσθέτως, η είδηση επιβεβαιώνεται από την κίνηση τους να διαγράψουν τις κοινές του φωτογραφίες από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα το σύντομο διάστημα που μεσολάβησε από την είδηση του χωρισμού και το νέο ταίρι του ενός, πυροδοτούν τις κακές γλώσσες που λένε πως η αιτία του χωρισμού ήταν τρίτο πρόσωπο.
Την ζήλευε πολύ...
Σύμφωνα με τα gossip της Βέροιας, βασικό κριτήριο που έφερε τους πρώτους καβγάδες ήταν η ζήλεια. Εκείνη εντυπωσιακή, όμορφη και με αμέτρητες δημόσιες σχέσεις. κέντριζε τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού, ενώ εκείνος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περνάει απαρατήρητος. Αυτό προκάλεσε την καθημερινή τριβή του ζευγαριού, με αποτέλεσμα η σχέση τους να περάσει μια παρατεταμένη κρίση. Από την άλλη πλευρά, η γοητευτική καλλονή, ορκιζόταν πως δεν συνέβαινε το παραμικρό και ότι κύριο μέλημά της ήταν η σχέσης τους.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
Στενός φίλος του επιχειρηματία, μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα μυστυριώδεις μηνύματα στο messenger αργά το βράδυ, τα οποία η νεαρή Βεροιώτισσα, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τα αποκρύψει. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκρηξη του επιχειρηματία, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από το σπίτι.
Δύο ξένοι στην ίδια πόλη
Πλέον ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και το άλλοτε ερωτευμένο και δακτυλοδεικτούμενο ζευγάρι, ζει ξεχωριστές ζωές. Μάλιστα, κατά την διάρκεια των εορτών οι δυο τους εθεάθησαν σε γνωστό μπουζουξίδικο της Βέροιας (ο καθένας με την παρέα του) και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε ποικιλλοτρόπως, αν και όλοι γνωρίζουν πλέον πως είναι... δύο ξένοι στην ίδια πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ