Quantcast

http://picasion.com/

Χαραλαμπίδης: «Πολύ σημαντικός βαθμός»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο έμπειρος τεχνικός της Βέροιας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τόνισε πως η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο 25λεπτο, η ομάδα της Καλλιθέας είχε την κυριαρχία του παιχνιδιού, με
αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο, ανήκε ολοκληρωτικά στη «Βασίλισσα», η οποία έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αυτός ο βαθμός και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα της Ημαθίας είναι πολύ σημαντικός. Τέλος, έδωσε τα θερμά συγχαρητήριά του στους παίκτες του και ευχήθηκε στην Αθηναϊκή ομάδα καλή επιτυχία, με την ευχή να καταφέρει να κατακτήσει τους στόχους της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ