Quantcast

http://picasion.com/

Βεροιώτης ποδοσφαιριστής έκλεισε στη Ντόρτμουντ

Ο Κώστας Κωτσόπουλος βρίσκεται από τη Δευτέρα (15/1) στη Γερμανία. Ο νεαρός επιθετικός της Νάουσας με τα επτά γκολ σε 15 ματς στη Γ' Εθνική, οδήγησε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στην απόφαση να κινήσει τις διαδικασίες να τον πάρει κοντά τις για προπονήσεις. Αφού πρώτα έγινε το σχετικό scouting, η ομάδα της Βεστφαλίας θέλησε να τσεκάρει από κοντά τον
Βεροιώτη επιθετικό, ο οποίος και την περασμένη σεζόν έκανε καλό πρωτάθλημα στην τρίτη κατηγορία (11 γκολ σε 22 παιχνίδια).

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 17/02/1997), ο οποίος παίζει στην κορυφή, αλλά και στα άκρα της επίθεσης, θα τσεκαριστεί από τον προπονητή Jan Siewert, ο οποίος τον είχε παρακολουθήσει μέσω video το προηγούμενο διάστημα. Για τον Κωτσόπουλο ενδιαφέρον είχαν επιδείξει ομάδες από τη Super League. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ τον είχαν τσεκάρει από κοντά σε παιχνίδια της Νάουσας, αλλά το φημισμένο τμήμα scouting της Ντόρτμουντ, που έχει εστιάσει για τα καλά στη χώρα μας, όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή, ενήργησε άμεσα και τον έφερε κοντά της για δοκιμή.

Προτού πάει στη Νάουσα ο Κωτσόπουλος, αγωνίστηκε σε Νηρέα Βέροιας και για μια τριετία στην Ένωση Αποστόλου Παύλου. Η β' ομάδα της Ντόρτμουντ, στην οποία θα δοκιμαστεί ο Έλληνας επιθετικός, συμμετέχει στην 4η κατηγορία της Γερμανίας (Regionalliga) και στον όμιλό της είναι στην 4η θέση. Η Νάουσα στη Γ' Εθνική συμμετέχει στον 2ο όμιλο και είναι στην 5η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ