Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύναξη Μοναχών και Μοναζουσών της Μητρόπολης Βέροιας στην Παναγία Δοβρά

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύναξη ιερομονάχων, μοναχών και μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια. Στο καθολικό της Ιεράς Μονής έψαλλαν επίκαιρους ύμνους οι αδελφότητες από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου, Ιεράς Μονής
Αγίας Κυριακής Λουτρού και Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Παλατιτσίων.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ο οποίος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους τους μοναχούς και τις μοναχές και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις Αδελφότητες από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου και Ιεράς Μονής Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Δρυοβούνου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του.
Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής η κοπή της Βασιλόπιτας όπου η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας έψαλλε διάφορα κάλαντα. Δείτε φωτογραφίες:


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ