Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκαριστικό τροχαίο στη Νάουσα για τον Ηλία Ψινάκη - Έφυγε με το ΙΧ του στο γκρεμό

Άγιο είχε σήμερα ο Ηλίας Ψινάκης, αφού κατάφερε να βγει σώος έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε στο Βέρμιο. Ο δήμαρχος Μαραθώνα, κατέβαινε από το σαλέ του στην Κουτσούφλιανη, για να συναντήσει το Δήμαρχο Νάουσας, όταν το αυτοκίνητό του, λόγω παγετού στην άσφαλτο, γλίστρησε σε μια στροφή και έφυγε από το δρόμο πέφτοντας στο γκρεμό. Τυχερός μέσα στην ατυχία του, την πορεία του αυτοκινήτου προς το γκρεμό σταμάτησε ένα δέντρο, ενώ το καλό αμάξωμα του οχήματος βοήθησε στο να μην πάθει το παραμικρό.

Το συνοδευτικό όχημα που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του Ηλία Ψινάκη, έσπευσε αμέσως να βοηθήσει, καλώντας και την οδική βοήθεια να ανασύρει το όχημα.

Όπως περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου ο συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη που επέβαινε στο συνοδευτικό όχημα, «ευτυχώς κι εμείς σταματήσαμε ακαριαία και δεν τον χτυπήσαμε έτσι ώστε να τον παρασύρουμε στο γκρεμό». Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Έφυγε με το ΙΧ του στο γκρεμό? χαχαχα η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της...Ξεκάθαρα λέει μέχρι και ο συνεργάτης του Ψινάκη ότι ΔΕΝ έπεσε στον γκρεμό. Το ψέμα στον τίτλο κιόλας για να πατήσει ο επισκέπτης στην ανάρτηση :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ