Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσφορά έως και την Πέμπτη στο οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδη» στο Τσερμένι: Μανταρίνια 0,69€!

Και το 2018 με σταθερή ποιότητα και χαμηλές τιμές!
Το «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδη» στο Τσερμένι συνεχίζει την πετυχημένη λειτουργία του και τη νέα χρονιά με το τρίπτυχο της επιτυχίας που δεν είναι άλλο από την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις πολύ χαμηλές τιμές. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας, επί της
οδού Μάρκου Μπότσαρη 51, όπου μπορείτε να βρείτε:
Τρίτη 9/1, Τετάρτη 10/1 και Πέμπτη 11/1 τα μανταρίνια στη μοναδική τιμή των 0,69€!!!
Επίσης θα βρείτε ξακουστή και πεντανόστιμη πατάτα Πολυμύλου (παραγωγής Μανουσαρίδη) με 0,50€ το κιλό, καθώς και σχεδόν όλα τα λαχανικά τα οποία ποτίζονται και πλένονται με ιδιαίτερη φροντίδα από πόσιμο νερό του Κυδωνοχωρίου. 

Στο οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδη» θα βρείτε ενδεικτικά:
Πορτοκάλια ΑΑΑ 0,99 λεπτά
Πατάτες Πολυμύλου παραγωγής «Μανουσαρίδη» μόλις 50 λεπτά.
Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε λάχανα, μαρούλια, μπρόκολα, κουνουπίδια και κρεμμυδάκια, δικιάς του παραγωγής και πάντα ολόφρεσκα. Όπως επίσης μήλα Ροδοχωρίου και αυγά Ναούσης μόλις 20 λεπτά το κομμάτι και πάντα φρέσκα. 
Στο κατάστημα προσφέρονται ποιοτικοί ξηροί καρποί, λουκούμια Βέροιας, τσίπουρο παραγωγής, γαλακτοκομικά και πολλά άλλα προϊόντα. Μια επίσκεψη στο Οπωροπαντοπολειο «Μανουσαρίδη» θα σας προσφέρει ποιότητα και οικονομία στην τσέπη σας. Δείτε φωτογραφίες από την παραγωγή της επιχείρησης:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ