Quantcast

http://picasion.com/

Ποιος έκανε ποδαρικό στο «byRaki»; Όλη η Βέροια!

Δυναμικά επέστρεψε το «byRaki» έπειτα από την μονοήμερη ανάπαυλα της Πρωτοχρονιάς και όσο επιτυχημένα έκλεισε το 2017, έτσι επιτυχημένα μπήκε και το 2018, με τους φίλους του, τους θαμώνες του και τους λάτρεις των μεζέδων του, να καταφθάνουν για το ποδαρικό! Έτσι, τα γέλια, οι συζητήσεις, τα τσουγκρίσματα και οι παραγγελίες, γέμισαν και πάλι
την ατμόσφαιρα και όλοι ευχήθηκαν μια καλή, γευστική και διασκεδαστική χρονιά, που αλλού; Στο «byRaki» δαγκωτό και το 2018! 
Καθημερινά κοντά μας με πιάτα με κρέας ή θαλασσινά από το ανανεωμένου του μενού. Τσιπουράκι, ουζάκι, βεροιώτικη γράπα και ρακούλα κρητική και μια λίστα με περισσότερους από 40 μεζέδες με 2€ ο καθένας, για να συνοδεύουμε. Με καλή ελληνική σύγχρονη μουσικούλα, που πλαισιώνει όμορφα τις συζητήσεις της παρέας. Και με χαμόγελα!!!

«byRaki»
Ανοίξεως 65, Περιοχή Ελιάς Βέροια
τηλ. 2331070210 και 6988551191









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ