Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιοι κατέθεσαν φακέλους στο ΕΣΡ - Εκτός διεκδίκησης το MEGA

Η καταληκτική ώρα κατάθεσης των φακέλων ήταν σήμερα στις 15:00 και καμία αίτηση δεν θα γίνει αποδεκτή μετά το πέρας της συγκεκριμένης ώρας. Έξι εταιρείες κατέθεσαν συνολικά φάκελο στο ΕΣΡ για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Συγκεκριμένα φακέλους κατέθεσαν οι ΣΚΑΪ, Star, Alpha, Ant1, Έψιλον και η εταιρεία Τηλεοπτική
Ελληνική.

Στα γραφεία του ΕΣΡ, τα οποία από χθες φυλάσσονται από ισχυρή ομάδα αστυνομικών δυνάμεων, οι επτά ομάδες υποδοχής παρέλαβαν τους φακέλους των υποψηφίων ενδιαφερομένων για μια τηλεοπτική άδεια. Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ώρα κατάθεσης των φακέλων ήταν σήμερα στις 15:00 και σύμφωνα με όσα τόνισε ο αντιπρόεδρος της Αρχής Ροδόλφος Μορώνης, καμία αίτηση δεν θα γίνει αποδεκτή μετά το πέρας της συγκεκριμένης ώρας.

Τίτλοι τέλους για το MEGA; Σε ομηρία 420 εργαζόμενοι
 

Δεν θα διεκδικήσουν κάποια από τις 7 τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega, όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι με επιστολές τους τις συστημικές τράπεζες.
 

Το σκεπτικό πίσω από την απόφαση αυτή των μετόχων είναι ότι υπάρχει η προοπτική αλλά και η πληροφόρηση, ότι οι διεκδικητές των αδειών θα είναι πάνω από επτά, γεγονός που συνεπάγεται ότι θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία του διαγωνισμού και της πλειοδοσίας και έτσι το τίμημα θα ανέβει πάνω από τα 35 εκατ.
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ καταγγελλει τους μετόχους του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, την ώρα που 420 εργαζόμενοι βρίσκονται σε ομηρία εδώ και 16 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ