Quantcast

http://picasion.com/

Pizza στην πέτρα, burger, μακαρονάδα... Η επιλογή είναι «Jordani Espresso & Pizza Bar»

Και delivery στο 2331075000
Λατρεύεις την Ιταλική κουζίνα; Λατρεύεις τα burger; Λατρεύεις τις πίτσες, τις λαχταριστές μακαρονάδες και τις ιδιαίτερες σαλάτες; Το «Espresso & Pizza Bar Jordani» δημιουργήθηκε στη Βέροια για να σε ταξιδέψει στη γειτονική Ιταλία και όχι μόνο, μέσα από τις γεύσεις που αγαπάμε. Και μαγειρεμένα όπως πρέπει, προσεγμένα, ποιοτικά και σε super τιμές.
Δοκιμάστε την πίτσα που είναι ψημένη στην πέτρα. Η ζύμη και το ψήσιμο κάνουν τη διαφορά στη γεύση. Επιλέξτε ανάμεσα στις υπέροχες παραδοσιακές μακαρονάδες σε τηγάνι. Μακαρονάδα όπως δεν την έχετε ξαναδοκιμάσει. Απολαύστε ένα ζουμερό και χορταστικό burger, τέλεια φτιαγμένο, κλασσικό με μπιφτέκι μοσχάρι ή με κοτόπουλο, με πατάτες και την ανάλογη σως. Ομελέτες, καλτσόνε, σαλάτες, club, κρύα σάντουιτς και διάφορα σνακ, όλα με την εγγύηση ποιότητας «Jordani» που αγαπήσαμε εδώ και χρόνια. Και φυσικά ο αγαπημένος espresso... αλλά και μια πλήρης κάβα κρασιών και ποτών.
Απολαύστε το μενού του «Espresso & Pizza Bar Jordani», είτε στον άνετο και μοντέρνο χώρο του εστιατορίου στην Πιερίων 198, είτε και στο χώρο σας, με ένα τηλέφωνο στο 2331075000.























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ