Quantcast

http://picasion.com/

Παρουσία Ψωμιάδη η κοπή Βασιλόπιτας του συνδυασμού του Ιωάννη Παπαγιάννη στην Εληά

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον Αγιασμό για το νέο έτος, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 13/1 ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», Ιωάννης Παπαγιάννης. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο της Εληάς, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ
άλλων, ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Ημαθίας Ανδρέας Βέτσος και πλήθος κόσμου. 
Τον Αγιασμό πραγματοποίησαν ο αρχιμανδρίτης Παλαμάς Καλλιπετρίτης και ο αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς που ευλόγησε και την πίτα. Τον κύριο Παπαγιάννη προλόγισαν ο συνεργάτης του δικηγόρος Ζήσης Βουρουτζής και ο γιατρός Δημήτρης Αποστολίδης. Ο αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς παίρνοντας το λόγο, αναφέρθηκε στο ρόλο της Εκκλησίας στα εθνικά θέματα, με αφορμή τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες που περνάει η πατρίδα μας.
Στο επίκαιρο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε στην ομιλία του και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα από την Ημαθία, πως η Μακεδονία δεν πωλείται, δεν νοικιάζεται, δεν παραχωρείται. «Ήρθα εδώ για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο ξεκίνημα του Γιάννη Παπαγιάννη. Έχει ένα ελάττωμα, λέει αλήθειες και όσοι λένε αλήθειες την πληρώνουν, όπως ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Μέσα σε 5 λεπτά με μια δικιά μας υπογραφή θα δημιουργήσουμε το κράτος της Μακεδονίας και εμείς δε θα υπάρχουμε και θα σβήσουμε μια ένδοξη ιστορία 3000 χρόνων. Η Μακεδονία δεν πωλείται, δεν νοικιάζεται, δεν παραχωρείται. Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι του ενός και του άλλου κύριοι Μητσοτάκη και Τσίπρα». 
Στο λόγο του ο κ. Παπαγιάννης ξεκίνησε με αιχμές για τα ανύπαρκτα πάρκινγκ της Βέροιας, ενώ έκανε αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν τους βεροιώτες, αλλά και το όνομα των Σκοπίων. Συνέχισε λέγοντας πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά όταν είδε ότι τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. «Έτσι αποφάσισα να σηκωθώ από τον καναπέ μου. Δέχθηκε όμως πλήγματα από ανθρώπους που ήταν για χρόνια βολεμένοι σε θέσεις, είχαν πάρει προμήθειες. Γιατί δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι θέλουν να συμμετέχουν, όχι γιατί ήθελαν να βοηθήσουν αλλά να βολευτούν. 
Στην Ημαθία γινόμαστε φτωχότεροι γιατί οι αγρότες μας γίνανε φτωχότεροι. Υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα που ζούνε από τον τουρισμό. Εμείς έχουμε τη Βεργίνα, το Χιονοδρομικό Σελίου, την Παναγία Σουμελά, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, σημεία που δεν αξιοποιούνται και δεν αναδεικνύονται έτσι ώστε να προσελκύσουν τουρισμό. Ανεκμετάλλευτος και ο υδάτινος πλούτος. Όλα αυτά μπορούν να ενισχύσουν την οικονομία του τόπου μας και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Ρημάζει η περιουσία μας, όπως το παλιό Δικαστικό Μέγαρο. Σε εγκατάλειψη και το κέντρο της Βέροιας. Ο πεζόδρομος της αγοράς, οι λακκούβες, τα αδέσποτα. Γιατί δεν λύνονται;
Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Έχουμε ανθρώπους στην Ελλάδα που σκέφτονται να βαφτίσουν ένα κρατίδιο με δικό μας όνομα. Η Μακεδονία βάλλεται και υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν αργότερα και άλλα προβλήματα». 
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:




































































2 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ! ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΚΑΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΖΟΡΡΟ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ!ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ!ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ "ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ" ΜΕ D.N.A. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΕΡΟΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ