Quantcast

http://picasion.com/

«Παλιό Ποδήλατο»: Σάββατο βράδυ χορεύουμε, Κυριακή μεσημέρι παίρνουν μπρος οι σούβλες!

Το Σαββατοκύριακο επιτέλους έφτασε και στη Ραχιά άρχισαν τα γλέντια. Σάββατο βράδυ ανεβαίνουμε «Παλιό Ποδήλατο», τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε με ζωντανή μουσική, λαϊκά,έντεχνα, παραδοσιακά, δημοτικά, παραγγελιές... όλα παίζουν στα γλέντια στο «Παλιό Ποδήλατο»! Και Κυριακή μεσημέρι, ανεβαίνουμε ξανά στη Ραχιά, με ακόμα περισσότερη όρεξη, για να απολαύσουμε τις εκλεκτές σούβλες που θα ψήνουν κεμπάπ χοιρινό και πρόβειο.
Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να απολαύσετε ζωντανή ελληνική μουσική, χωρίς περιορισμούς για όλα τα γούστα. Καινούρια πιάτα που έχει επιμεληθεί ειδικά ο σεφ Βασίλης Κωνσταντινίδης, κρεατικά και ψητά της ώρας, μεζέδες και ορεκτικά για το τσίπουρο και το κρασί μας. Αλλά και τις μερακλίδικες σούβλες με κεμπάπ. Ακόμα ένα εκπληκτικό διήμερο διασκέδασης και γεύσης, στο μαγαζί που έχει γίνει το στέκι της παρέας. Λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια, σε έναν ζεστό χώρο από πέτρα και ξύλο, που φημίζεται για το καλό και οικονομικό φαγητό.
Τηλ. Κρατήσεων: 6975634866




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ