Quantcast

http://picasion.com/

Όταν ο Καραπαναγιωτίδης τραγούδησε επί σκηνής με την Άννα Βίσση

Ο «Βεροιώτης» με την συγκεκριμένη ανάρτηση θα σας ταξιδέψει στο μακρινό παρελθόν. Μια αναπάντεχη, αλλά πολύ δυνατή καλλιτεχνική συνύπαρξη, έστω λίγων λεπτών, είχαμε σε μια συναυλία της Άννας Βίσση που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια πριν από 15 περίπου χρόνια. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, κάλεσε επί σκηνής τον τότε Νομάρχη
Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ο οποίος αφού την καλωσόρισε και αναφέρθηκε με πολύ εγκωμιαστικά σχόλια προς το πρόσωπό της, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα, ως ζωντανό θρύλο της Ελληνικής Μουσικής, τραγούδησε μαζί της ένα Κυπριακό άσμα που θεωρείται από τις μεγαλύτερες επιτυχίες διαχρονικά «Τα Ριάλια». 
Η απόλυτη Ελληνίδα star δεν παρέλειψε να εκθειάσει την φωνή του κ. Καραπαναγιωτίδη, λέγοντας πως τον έχει ακούσει προσωπικά και ότι τον θεωρεί έναν ταλαντούχο ερμηνευτή. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, το κέφι απογειώθηκε στα ύψη, με τον κόσμο να τους επιβραβεύει με το ζεστό του χειροκρότημα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ