Quantcast

http://picasion.com/

Οι Απαράδεκτοι: Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποιος πολιτικός έγραφε τους διαλόγους Μπονάτσου – Μπέζου

Η τηλεοπτική σειρά «Απαράδεκτοι» έγραψε τη δική της ιστορία. Η κωμωδία ήταν από τις πρώτες σειρές που λάτρεψαν οι θεατές της ιδιωτικής τηλεόρασης και διηγούταν την καθημερινή ζωή τεσσάρων φίλων. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που υπέγραψε και το σενάριο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Βλάσης Μπονάτσος και ο Γιάννης Μπέζος είχαν
τους τέσσερις βασικούς ρόλους της σειράς. Αυτό που δεν ξέρει σχεδόν κανείς είναι ότι γνωστός πολιτικός έχει βάλει το… χεράκι του στους σπαρταριστούς διαλόγους του Γιάννη Μπέζου με τον Βλάση Μπονάτσο. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν εκείνος που για ένα διάστημα έγραψε τους διαλόγους των δύο συγκατοίκων. Ο νυν δήμαρχος Μαραθώνα εμπνεόταν από την καθημερινότητα που είχε με τον Βλάση Μπονάτσο, αφού ο ηθοποιός φιλοξενούταν στο σπίτι του πρώην μάνατζερ όταν είχε χωρίσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ