Quantcast

http://picasion.com/

Her style rocks στη Βέροια: Φωτιές ανάβει το σέξι body της Στέλλας Καλατζή

Η Στέλλα Καλατζή ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στη Βέροια πριν από λίγο καιρό και ήδη έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου. Το ταλέντο της αδιαμφισβήτητο, όσο και η ομορφιά της και κυρίως το υπέροχο κορμί της. Στοιχεία που την κάνουν να «πατάει γερά» στην πίστα και να απογειώνει την κάθε της εμφάνιση. Η Στέλλα ξέρει πως να κλέβει τις εντυπώσεις, όχι μόνο με το δυνατό της όπλο, τη φωνή της, αλλά και με τις μοναδικές της εμφανίσεις. Ξέρει πως μια μεγάλη νυχτερινή πίστα όπως αυτή του «VOICE», απαιτεί και το ανάλογο look, κάτι λαμπερό και ξεχωριστό.
Έτσι, για τις εμφανίσεις της στη Βέροια, επέλεξε ένα custom-made λαμπερό body, σε χρυσούς και μπρονζέ τόνους, κεντημένο με εκατοντάδες πέτρες και στρας και θεϊκό ντεκολτέ! Άλλοτε το συνδυάζει με χρυσά πέδιλα και άλλοτε με μαύρες over the knee μπότες. Τα λαμπερά κρόσσια στη μέση και η animal print φούστα - ουρά, ακολουθούν αρμονικά το κορμί της σε κάθε λίκνισμά, δημιουργώντας ένα μοναδικό παιχνίδισμα με τα φώτα της πίστας. Τα σχόλια για την εμφάνισή της αυτή απλά αποθεωτικά! Ποια άλλη θα μπορούσε να υποστηρίξει άλλωστε αυτή την εμφάνιση;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ