Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια 20άδα και όσο αντέξει η «Βασίλισσα»

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως η Βέροια θα πορευτεί ως έχει στο υπόλοιπο της σαιζόν, μιας και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια προσθήκη τον Ιανουάριο. Το ήδη μικρό ρόστερ της ομάδας από το ξεκίνημα της σαιζόν, μετράει ήδη απώλειες (έχουν αποχωρήσει οι Νύκταρης, Τσιούχας, Ντεέρ και Βάλης) με αποτέλεσμα πλέον στη διάθεση του Απόστολου
Χαραλαμπίδη να βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων τρεις τερματοφύλακες. Αυτοί είναι οι: Σοϊλεμέζογλου, Γιαγκόζης, Τριαντάφυλλος, Κοζάκης, Δαμινάκης, Μέξης, Σουλιώτης, Καψάλης, Ουνγιαλίδης, Δόρης, Μπλέτσας, Λάσκαρης, Γιαμόα, Ρούνεϊ, Βακενβάι, Λίταινας, Μπαστιάνος, Λαζόπουλος, Ζυγκερίδης, Οφέι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα πρέπει η Βασίλισσα του Βορρά να βγάλει 26 παιχνίδια πρωταθλήματος με περιορισμένες επιλογές, γεγονός που προβληματίζει τον τεχνικό Απόστολο Χαραλαμπίδη, καθώς σε κάποια παιχνίδια είτε λόγω τραυματισμών, είτε τιμωριών δεν θα έχει τη δυνατότητα στελέχωσης ούτε 18άδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ