Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»: «Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε»

Τα γιορτινά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συγκεντρώνουν γύρω τους όλη την οικογένεια και είναι αυτά που δημιουργούν τις πιο ευχάριστες και ισχυρές αναμνήσεις, όχι μόνο των οικογενειακών στιγμών αλλά και των γεύσεων, που θα μας ακολουθούν για χρόνια. Για αυτές φροντίζει κάθε χρόνο το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», επιλέγοντας για εμάς ποιοτικό και υγιεινό κρέας, παραδοσιακά εδέσματα και εξαιρετικά κρεατοσκευάσματα, διατηρώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους πελάτες του, προσφέροντας ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΤΙΜΗ. 
Ο υπεύθυνος κ. Σταύρος Καδόγλου και το προσωπικό, ευχαριστούν θερμά τους καταναλωτές και πελάτες τους, που για μια ακόμα χρονιά προτίμησαν το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», να προμηθευτούν το κρέας για τα γιορτινά και οικογενειακά τραπέζια.
«Χαρήκαμε που και φέτος μπορέσαμε να σας εξυπηρετήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζουμε να μείνατε ευχαριστημένοι. Ο αγώνας για τη διατήρηση της ποιότητας είναι καθημερινός και η προτίμησή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστούμε! Συνεχίστε να στηρίζετε τον κρεοπώλη σας, γιατί μόνο αυτός προσπαθεί για την υγιεινή διατροφή, τη δική σας και της οικογένειάς σας. Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία, αγάπη και γεμάτα τραπέζια».

Ειλικρίνεια Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ