Quantcast

http://picasion.com/

Κωνσταντίνου: «Το VOICE, ένας... στόχος μου που έγινε πραγματικότητα»

Είναι νέος, όμορφος και πολύ ταλαντούχος. Εδώ και μερικούς μήνες, έχει δει τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο να ανεβαίνουν, με τις πετυχημένες εμφανίσεις του στο «Voice». Ο λόγος φυσικά για τον γοητευτικό τραγουδιστή Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος εξελίσσεται καθημερινά, με τους ανθρώπους του χώρου να αναφέρουν πως είναι ένας
πολλά υποσχόμενος και ανερχόμενος καλλιτέχνης που χάρη στην εργατικότητα, το πάθος του για το τραγούδι και το ταλέντο του, θα φτάσει πολύ ψηλά. Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο «Βεροιώτη» μας τόνισε τα εξής: 
«Αφού μου ανακοινώθηκε η πρόταση να ξεκινήσω για την χειμερινή σεζόν στο κέντρο διασκέδασης του «Voice» ένιωσα ταυτόχρονα χαρά και ανακούφιση που ξεκινάω μια όμορφη σεζόν στην πόλη μου. Τον χώρο τον θυμόμουν από παλαιότερα, όταν πήγαινα για να διασκεδάσω και να ακούσω καλούς συναδέλφους και πάντα, σαν θεατής και σαν καλλιτέχνης, το είχα σαν στόχο ας μου επιτραπεί η έκφραση να συνεργαστώ μαζί τους και με το μαγαζί. 
O κόσμος της Βέροιας ανέκαθεν έδειχνε την αγάπη του σε νέους και παλαιότερους καλλιτέχνες που επισκέπτονται την πόλη, είτε είναι για λίγο, είτε για αρκετό χρονικό διάστημα. Από την μια, όταν βλέπω την έκφραση στο πρόσωπο τους την ώρα που είμαι στην σκηνή αντικρίζω μια έκπληξη και ταυτόχρονα χαρά από γνωστούς και φίλους που έρχονται να ακούσουν το πρόγραμμα. Διότι δεν περίμεναν ότι φέτος θα παραβρεθώ στην Βέροια και χαίρονται που σιγά σιγά με σταθερά βήματα ακολουθώ αυτό που αγαπώ και μ' εκφράζει, την μουσική και το τραγούδι. 
Μέσα σε αυτό το χώρο ο Θεός με αξίωσε να γνωρίσω σημαντικούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου όπως είναι η Στέλλα Καλατζή και ο Γιώργος ο Βέρος. Η Στέλλα εκτός από εξαίρετη τραγουδίστρια είναι και ένα πάρα πολύ ευδιάθετο και χαμογελαστό άτομο που αυτό σε κάνει να περνάς όμορφα και εντός και εκτός σκηνής, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Για τον Γιώργο από που να ξεκινήσω; Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με αυτόν τον καλλιτέχνη και όσοι τον ξέρουν είμαι σίγουρος ότι έχουν νιώσει το ίδιο. Άνθρωπος αληθινός πάνω απ' όλα, με απίστευτη φωνητική ικανότητα, που φαίνεται σε κάθε τραγούδι που ερμηνεύει, βάζοντας ψυχή, καθώς, όπως όλοι μας, αγαπάει αυτό που κάνει. Χαίρομαι και για τους δυο που βρέθηκαν στην καλλιτεχνική μου πορεία γιατί μέσα απ' αυτούς μαθαίνω πράγματα, γίνομαι καλύτερος και με συμβουλεύουν. Αξίζουν συγχαρητήρια και ότι καλύτερο σε ότι κάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ