Quantcast

http://picasion.com/

Κάκαρης: «Δήμος Βέροιας, η πόλη που οι πεζόδρομοι είναι parking»

Αιχμηρό σχόλιο για το παράνομο παρκάρισμα στη Βέροια έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Κάκαρης. Ο δημοτικός σύμβουλος ανάρτησε δύο φωτογραφίες στα social media που απεικονίζονται ορισμένα οχήματα (μεταξύ αυτών και ένα αυτοκίνητο του Δήμου) να έχουν σταθμεύσει παράνομα στον πεζόδρομο της οδού
Βικέλα (απέναντι από το δημαρχείο). Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δήμος Βέροιας, η πόλη που οι πεζόδρομοι είναι parking! Όταν δίνει το παράδειγμα η δημοτική αρχή, τι θα κάνουν οι υπόλοιποι... Το θέμα το είχα βάλει στο δημοτικό συμβούλιο... Η απάντηση στην πράξη της δημοτικής αρχής Βοργιαζίδη ήταν να παρκάρουν και του δήμου στον πεζόδρομο...

4 σχόλια:

  1. Το αυτοκίνητο αυτό είναι της Δημοτικής Αστυνομίας η οποία έκανε το συνηθισμένο "έλεγχο" στις καφετέριες της Βέροιας να δούνε αν κάνουν καλό espresso :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν. 3542/2007, τα οχήματα της Δημοτικής Αστυνομίας είναι οχήματα άμεσης ανάγκης, οι οδηγοί των οποίων εξαιρούνται από την τήρηση των διατάξεων των άρθρων 12 έως 43 του ισχύοντος Κώδικα. Κατά συνέπεια μπορούν να σταθμεύουν και σε πεζόδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλήθεια κ Δημοτικέ Αστυνόμε (dokimastiko istologio) ήταν παρκαρισμένο για έκτακτη ανάγκη? Είχε όπως βλέπω στη φώτο αναμμένους και τους φάρους του!!! Τους νόμους να τους διαβάζεις ολόκληρους και όχι κατα το δοκούν. Α! και γιατί δεν το παρκάρατε μπροστά απο το Δημαρχείο που έχει και χώρο στάθμευσης για υπηρεσιακά? Τελικά το καφεδάκι που το ήπιατε?

      Διαγραφή
  3. Άρθρο 44. Οχήματα άμεσης ανάγκης - Έργα στις οδούς
    Αυτο που ισχυριζεται ο προηγουμενος για σταθμευση των οχηματων πανω σε πεζοδρομιο ειναι ανυποστατο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ