Quantcast

http://picasion.com/

Η VITRO HELLAS αναζητεί στελέχη

Δύο νέες θέσεις εργασίας
Η Vitro Hellas, με έδρα το Νησέλι Αλεξάνδρειας, δραστηριοποιείται στην παραγωγή, έρευνα και διάθεση φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο της διαρκούς εταιρικής ανάπτυξης, αναζητά στελέχη των εξής ειδικοτήτων:
1. Προϊστάμενος/η Λογιστηρίου (ref: LOG)
Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ, άδεια λογιστή-φοροτεχνικού Α’ τάξης, άριστη γνώση αγγλικών, τριετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Γνώση ρωσικής γλώσσας, θα θεωρηθεί σημαντικό επιπλέον προσόν.

2. Γεωπόνος (ref: GEO)Για τη στελέχωση του τμήματος εξαγωγών – τεχνικής υποστήριξης πελατών εξωτερικού.
Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ, άριστη γνώση αγγλικών, δυνατότητα συχνών ταξιδιών στο εξωτερικό. Γνώση ρωσικής γλώσσας και μεταπτυχιακός τίτλος, θα θεωρηθούν σημαντικά επιπλέον προσόντα.

Η Vitro Hellas προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών, σε ένα απαιτητικό περιβάλλον εργασίας με μεγάλες δυνατότητες ανέλιξης. 

Αποστολή βιογραφικών μέχρι 19/01/2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@vitrohellas.gr με αναφορά στο θέμα τον κωδικό της θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ