Quantcast

http://picasion.com/

Η Β' Μοίρα Καταδρομών στον «πόλεμο» κατά της Λευχαιμίας

Την Β' Μοίρα Καταδρομών στη Νάουσα επισκέφθηκε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Διοικητή της Μοίρας, Αντισυνταγματάρχη κ. Κούτελη Νικόλαο. Τόσο ο ίδιος, που δίνοντας το φωτεινό παράδειγμα προχώρησε πρώτος στη λήψη του δείγματος, όσο και όλοι
οι φαντάροι που υπηρετούν στη Μοίρα, χάρισαν δείγμα σάλιου, με την ελπίδα να βρεθεί σύντομα ανάμεσά τους ακόμα ένας ή και περισσότεροι τυχεροί συμβατοί δότες μυελού των οστών.
Μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση πως βρέθηκε συμβατός ακόμα ένας εθελοντής δότης μέσα από τις λίστες του Συλλόγου, φτάνοντας τους 19! Κάτι που δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη στον υπερδραστήριο Σύλλογο της Χαρίεσσας, που καθημερινά βρίσκεται σε κάθε γωνιά του νομού, παρών σε κάθε εκδήλωση και κάθε κάλεσμα, με μοναδικό σκοπό να κάνει τη λευχαιμία παρελθόν.
«Με τις ειδικές δυνάμεις δίπλα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα... ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΖΩΗ κάνουμε την ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!! Ευχαριστούμε θερμά όλους και ιδιαίτερα τον διοικητή της Μοίρας για την πρόσκληση και την ζέστη φιλοξενία!», ανέφερε ο Σύλλογος.






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ