Quantcast

http://picasion.com/

Γιγαντοαφίσες στα Σκόπια με τίτλο: «Το όνομά μας είναι Μακεδονία»

Δεκάδες γιγαντοαφίσες με μότο «Το όνομά μας είναι Μακεδονία», γέμισαν τους δρόμους των Σκοπίων. Την αφισοκόλληση έκανε η η εθνικιστική οργάνωση «''Μακεδονική'' Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (MHRMI).  Η συγκεκριμένη οργάνωση, η οποία εδρεύει στον Καναδά, καλεί σε τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την
Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ενώ αποκαλεί τις θέσεις της κυβέρνησης Ζάεφ «ρατσιστικές και αντι- “μακεδονικές”». 
«Μην ξεγελιέστε από τους όρους "διεθνείς", "διμερή" και "συνταγματική". Εάν το όνομα της "Μακεδονίας" αλλάξει για οποιαδήποτε χρήση, θα αλλάξει παντού και για πάντα», αναφέρεται στη γιγαντοαφίσα. 
«Θέλετε να αποκαλείστε "Nεομακεδόνες", "Βορειομακεδόνες", "Σκοπιανοί", "Βαρντατσιώτες" ή απλά "Μακεδόνες";», αναγράφεται σε άλλο σημείο. 
«Αυτό που προειδοποιήσαμε επανειλημμένα, τώρα ανακοινώνεται δημόσια, πως το όνομα, η ταυτότητα, η γλώσσα και η ιστορία μας αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεων για να ικανοποιηθούν οι καταπιεστές μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

2 σχόλια:

  1. Μεταλλαγμένοι Βούλγαροι, ποὺ ντρέπονται γιὰ τὴν καταγωγή τους καὶ προσπαθοῦν ν' ἀρπάξουν ἄλλη._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Monkeydonians... Λευκός Πύργος, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 5μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ