Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοινή εκδήλωση ΕΥΡΩΦΑΡΜ – YARA HELLAS με συνεταιρισμούς της Ημαθίας

Μια ενδιαφέρουσα και άκρως εποικοδομητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στη Βέροια από την ΕΥΡΩΦΑΡΜ σε συνεργασία με την YARA HELLAS, όπου τονίστηκε η σημασία της ορθής λίπανσης του εδάφους σε συνάρτηση με την ποιοτική αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων, κυρίως του ροδάκινου. Παρόντες στην εκδήλωση
ήταν πρόεδροι, γεωπόνοι και εκπρόσωποι των συνεταιρισμών: ΑΣ Νέος Αλιάκμων, ΑΣ Μέσης, ΑΣ Ξεχασμένης, ΑΣ Ερμής, ΑΣΕΠΟΠ Επισκοπής, ΑΣ Επισκοπής, ΑΣ Μίεζας και ΑΣ Άγιος Κωνσταντίνος.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον διευθυντή της ΕΥΡΩΦΑΡΜ κ. Ανθουλάκη Μιχάλη, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους αναφέρθηκε στις συνθήκες ανταγωνισμού της διεθνούς αγοράς και τους διαρκώς αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους από την πλευρά των αγοραστών. Δεδομένα που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι παραγωγοί, βελτιώνοντας τις καλλιέργειές τους και επιλέγοντας τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχουν καλύτερη ποιότητα.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον τομεάρχη της YARA κ. Σαπουντζόγλου Ηρακλή και παρουσίαση των προϊόντων της YARA από τον τεχνικό σύμβουλο κ. Μυτιλέκα Νίκο.









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ