Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασε η πρώτη ψαριά της χρονιάς στον «Ψιψίκα-Τερτιβανίδη» - Από αύριο ξανά κοντά μας!

Μετά την τόση κρεατοφαγία των ημερών, ο καλύτερος και απολαυστικότερος τρόπος αποτοξίνωσης του οργανισμού μας είναι ένα φρέσκο ψάρι στο πιάτο μας. Ψητό, τηγανιτό ή ακόμα και ζεστή ψαρόσουπα για το κρύο. Από αύριο Τετάρτη 3 Ιανουαρίου το πρωί, ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» θα είναι και πάλι κοντά μας, με την πρώτη καλή ψαριά της χρονιάς. Με μια τεράστια
ποικιλία ψαριών και θαλασσινών, ολόφρεσκα και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όπως μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας ξέρει να προσφέρει.

Τα θέλετε έτοιμα ψημένα στο πιάτο σας ζεστά ζεστά, χωρίς κόπο και μυρωδιές στο σπίτι; Ελάτε από το κατάστημα «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 18, επιλέξτε το ψάρι που θέλετε και αφήστε το ψήσιμο σε εμάς! Ή κάντε την παραγγελία σας στο τηλ. 2331064261 και τα ψάρια σας θα είναι έτοιμα την ώρα που επιθυμείτε.
Τα θέλετε ψημένα στο σπίτι σας; Με ένα τηλέφωνο στο 23310 64261 έρχονται ζεστά! (χρέωση delivery +0,70€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ