Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασαν και είναι ασπρόμαυρα - Η απόλυτη τάση του Black & White στις νέες παραλαβές «λένος»

Αγαπάτε την Black & White τάση στην γκαρνταρόμπα σας; Θα τη λατρέψετε και στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η Black & White διακόσμηση αποτελεί μία κλασική επιλογή, που δεν ξεφτίζει ποτέ και ταιριάζει στα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού, σε πολλά στιλ και μας αφήνει περιθώριο να «παίξουμε» και με τρίτο ή και τέταρτο χρώμα. Τις νέες ασπρόμαυρες τάσεις σε πλακάκια θα τις βρείτε στο κατάστημα «λένος», σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και στυλ. Τύπου μάρμαρο, animal print ή και minimal γραμμή, για να ταιριάξουν απόλυτα στο χώρο σας. 
Απογειώστε το μπάνιο σας με Black & White πλακάκι και χρυσές ή μπρονζέ λεπτομέρειες για ένα επιβλητικό αποτέλεσμα, ή την κουζίνα σας με κίτρινες πινελιές. Στρώστε τα και απολαύστε τα σε όλο σας το σπίτι, με συνδυασμούς που θα δημιουργήσετε με τους έμπειρους και καταρτισμένους ανθρώπους της επιχείρησης «λένος». Αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη για κάθε περίπτωση επιλογή, σε μεγάλη γκάμα τιμών. Στον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ