Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική διαμαρτυρία στην «Agrotica» ετοιμάζουν οι Αγρότες

Δυναμική είσοδο στην «Agrotica» στις 1/2 με τα τρακτέρ τους ετοιμάζουν οι αγρότες της Ημαθίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κουλούρα και περιμένουν αγρότες από όλο το νομό. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας Τάσος Χαλκίδης σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα παραμείνουμε εδώ μέχρι την τελική δικαίωση». Όσον αφορά για την συνάντηση που
είχαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, οι Αγρότες εμφανίστηκαν απογοητευμένοι. «Η πρόσκληση ήταν δική του. Μας κάλεσε να καθίσουμε σαν τα αρνιά και να μας σφάξει. Μας μιλούσε αόριστα ότι σε 5 με 7 μήνες, θα πληρωθούμε. Εμείς από την πλευρά μας, τον ρωτήσαμε αν θα βάλει πλάτη στην εφορία; Αυτά δε γίνονται μας είπε. Ο υπουργός μας είπε αερολογίες. Ακούμε μέχρι και σήμερα το πρωί για κατασχέσεις από την εφορία, αν δεν πληρώσουμε ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, ΕΦΟΡΙΑ. Έχει εκθέσει όλο τον αγροτικό κόσμο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Μας είπε να δηλώσουμε τις βροχοπτώσεις στη διεπαγγελματική και όχι στον ΕΛΓΑ»! 
Οι Αγρότες της Ημαθίας ετοιμάζουν ακόμα πιο δυναμικές κινητοποιήσεις καθώς θα μεταβούν με τα τρακτέρ τους για διαμαρτυρία στην έκθεση της «Agrotica» που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ