Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Jack Daniels burger: Ο «βασιλιάς» των burger στην κορυφαία του εκδοχή στο «Piazza Panera»

Το «Piazza Panera» συνεχίζει να μας εκπλήσσει καθημερινά, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε ξεχωριστές γεύσεις burger, όπως ένα από τα αγαπημένα μας, το Jack Daniels burger! Ναι, του γνωστού οίκου whisky που κυκλοφορεί την καλύτερη BBQ sauce στον κόσμο και που στη Βέροια, μόνο το «Piazza Panera» μας δίνει την απολαυστική ευκαιρία να δοκιμάσουμε!Γιατί κολλάμε με αυτό το burger; Γιατί είναι μια ιδιαίτερη συνταγή που απογειώνει το μοσχαρίσιο κρέας και τρελαίνει τους ουρανίσκους! Δοκιμάστε το και εσείς σε διπλό ή μονό burger, πάντα με το αξεπέραστα γευστικό 100% μοσχαρίσιο Burger του Panera!
Το «Piazza Panera» μας περιμένει καθημερινά στον πολύ cozy χώρο του, από το πρωί, με απίστευτες επιλογές πρωινού και brunch όπως Κρουγάτσα, Croque Madame, French Toast, American Pancakes και ποιοτικό καφέ, μέχρι το βράδυ με τα αυθεντικά burger που ετοιμάζει ο Σεφ του Panera, έτσι όπως έμαθε να τα ετοιμάζει χρόνια στο Σικάγο.
Δοκιμάστε και τα ιδιαίτερα πιάτα του, τα ξακουστά αυθεντικά American style BBQ Ribs του Panera, το Philly cheese steak, σαλάτες, ορεκτικά, wraps και σπιτικά γλυκά. Και τα αγαπημένα Velvet, Κατίκι και Λύκος Burger, σταθερά στον κατάλογο του Panera. Απολαύστε και ένα ποτήρι κρασί ή ένα καλό ποτό, με ξεχωριστά ορεκτικά και ατμόσφαιρα που εμπνέει για συζητήσεις!

Και με ένα τηλέφωνο στο 2331301990 όλες οι γεύσεις από το μενού του «Piazza Panera» έρχονται σπίτι σας με τις πιο προσεγμένες συσκευασίες delivery, που διατηρούν άψογη τη γεύση και την εμφάνιση!

«Piazza Panera»
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331301990









Και οι επιλογές πρωινού

American Blueberry Pancakes

Choco Pancakes

Choco Pancakes

croque madame

French Toast

Peppa Pancake

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ