Quantcast

http://picasion.com/

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές εκλογές στη Βέροια

Απομένουν μόλις 16 μήνες, για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα τον Μάιο του 2019 στη Βέροια. Κάτι λιγότερο από 500 ημέρες, πριν οι πολίτες κατευθυνθούν στα εκλογικά κέντρα και αποφασίσουν για το μέλλον της πρωτεύουσας της Ημαθίας. Αν και μπήκαμε στην τελική ευθεία, οι ενδιαφερόμενοι ακόμα κρατάνε κλειστά τα χαρτιά
τους και δεν δημοσιοποιούν τις προθέσεις τους. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», οι επίδοξοι μνηστήρες θα είναι και αυτήν την φορά περισσότεροι από πέντε, ενώ άλλοι τρεις δείχνουν να το σκέφτονται σοβαρά και βολιδοσκοπούν τις κινήσεις τους. 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πλειοψηφία των υποψηφίων δημάρχων έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους με ανθρώπους που θα καταρτίσουν τα ψηφοδέλτιά τους.  Το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο» τους επόμενους μήνες και οι δημόσιες αντιπαραθέσεις θα είναι πάρα πολλές. Ήδη, κάποιοι επίδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι δίνουν διακριτικά συνεντεύξεις, πραγματοποιούν ομιλίες και έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την μακρά προεκλογική περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ