Quantcast

http://picasion.com/

«Απόβαση» στελεχών ΝΔ Ημαθίας σε Πέλλα και Πιερία

Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των στελεχών της ΝΔ Ημαθίας με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, στους όμορους νομούς Πιερίας και Πέλλας. Κομματικά στέλεχη και υποψήφιοι... πολιτευτές θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με
τον ίδιο ή με τον Γραμματέα του κόμματος. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκινά τη διήμερη περιοδεία από το νομό Πιερίας και συγκεκριμένα από το Αιγίνιο, ενώ θα συνεχίσει τις επαφές του στον Κολινδρό, την Κατερίνη, την Βροντού, την Καρίτσα, το Λιτόχωρο - Δίον και τη Λεπτοκαρυά. Αύριο Πέμπτη, θα μεταβεί στον νομό Πέλλας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, την Αριδαία, την Σωσάνδρα, τους Πρόμαχους, τα Λουτρά Πόζαρ, το Μαυροβούνι, την Σκύδρα και την Κρύα Βρύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ