Quantcast

http://picasion.com/

Η αναβίωση του Γαβουρμά στον Κοπανό

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Μίεζας Κοπανού ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με εγκάρδιο τρόπο σήμερα στην αίθουσα του συλλόγου υποδεχτήκαμε όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους μας για την τέλεση του εθίμου του «Γαβουρμά». Η αίθουσα της Μίεζας γέμισε με μέλη, φίλους, συνδημότες, που γεύτηκαν το γαβουρμά με την ψυν και όλοι μαζί χαίρουμες εντάμα και
διασκέδασαν υπό τους ήχους της παραδοσιακής λύρας. Για εμάς πάντα η αξία της φιλοξενίας είναι σημαντική. Μια ιερή υποχρέωση και έχει χαρακτήρα πανίσχυρου δεσμού. Απαιτεί γενναιοδωρία και λεπτούς τρόπους. Παρευρέθησαν ο βουλευτής του νομού κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεόφιλος Τελληγιανίδης, ο διοικητής Πυροσβεστικής κ. Νίκος Παλαμούτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αραμπατζή Στέλλα, Τσουβάρας Βασίλης, Μπαλτατζίδου Δώρα, πλήθος κόσμου γονείς και παιδιά του συλλόγου. Στον χαιρετισμό η Πρόεδρος και το Δ.Σ. κάλεσαν τον κόσμο με τον ίδιο ζήλο να συμμετάσχει και στις υπόλοιπες δράσεις του συλλόγου. Ευχόμαστε σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με υγεία και ευλογία! Καλή χρονιά!»















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ