Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαραλαμπίδης: «Αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα με ταλέντο»

Από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου έχουν σταματήσει οι προπονήσεις στη Βέροια. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης περιμένει ξανά τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, ώστε να περάσουν τις γιορτινές αυτές ημέρες μαζί με τις οικογένειές τους. Μιλώντας στο FL news, ο προπονητής της «Βασίλισσας» έκανε τον απολογισμό της
μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας στη Football League. «Είμαστε ευχαριστημένοι με τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε πετύχει περισσότερους βαθμούς και να ήμασταν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Αποδείξαμε στο πρωτάθλημα πως είμαστε μια αξιόλογη ομάδα με ταλέντο αν και έχουμε πολύ μικρούς σε ηλικία παίκτες» τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός. Να σημειωθεί πως το επόμενο ματς της Βέροιας είναι στις 6 Ιανουαρίου, όταν και θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ