Quantcast

http://picasion.com/

Χαμός στο Late Night με Λιάγκα και Κολέτσα

«Κρέμασε» τον Γιώργο Λιάγκα η Χριστίνα Κολέτσα, καθώς σηκώθηκε και έφυγε τρία λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξής της, στο προχθεσινό γύρισμα για την βραδινή εκπομπή του παρουσιαστή. Σύμφωνα τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day, η τραγουδίστρια κάθισε στην καρέκλα του Late Night στον Ant1, απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος
με το γνωστό του ύφος άρχισε να τις κάνει διάφορες ερωτήσεις. Όπως ειπώθηκε από τα πρώτα 3 λεπτά της συνέντευξης η Χριστίνα σηκώθηκε από την καρέκλα της και είπε «Φεύγω»! Ο λόγος είναι πως η Βεροιώτισσα πρώην παίκτρια του Nomads δεν αισθάνθηκε άνετα με τις ερωτήσεις του παρουσιαστή και εφόσον ένιωθε άβολα αποφάσισε να αποχωρήσει αφήνοντας τον Γιώργο Λιάγκα χωρίς καλεσμένο. Έτσι επιστρατεύθηκε ο ηθοποιός Σπύρος Πούλης για να καλύψει το κενό. Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ