Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χάλκινος» Παγκόσμιος με τη «Spot Team» στο Δουβλίνο ο Κωνσταντίνος Γιαλαμάς (φωτο)

Μια ακόμα κορυφαία αθλητική διάκριση πέτυχε η Ημαθία, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ITF QUADRATHLON TAEKWON-DO που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο, στις 11-15 Οκτωβρίου 2017. Ο Κωνσταντίνος Γιαλαμάς, αθλητής του QUADRATHLON TAEKWON-DO και προπονητής στον «Α.Σ. Αριστοτέλης», ανέβηκε στο
τρίτο σκαλί του βάθρου, διαγωνιζόμενος στις μονομαχίες, στην κατηγορία έως 85 κιλών. Η παγκόσμια αυτή διάκριση είναι η μεγαλύτερη που έχει πετύχει ο Κωνσταντίνος αλλά και ένα μετάλλιο που η Ελλάδα είχε 10 χρόνια να πανηγυρίσει.
Στο πλευρό της ελληνικής αποστολής στο Δουβλίνο (που αποτελούνταν από 2 αθλητές και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας), ήταν, με την επίσημη αμφίεση στα χρώματα της Εθνικής μας, η Βεροιώτικη εταιρεία αθλητικών ειδών «Spot Team» του Τέλη Ευθυμιάδη, που στηρίζει πάντα τις προσπάθειες των αθλητών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του και επισκέφθηκε το κατάστημα της «Spot Team» στη Βέροια του και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από το... γούρι πλέον όλων των αθλητών που επιλέγουν για τις αγωνιστικές τους εμφανίσεις. 





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ