Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βαγενά από Βέροια: «Ο Λουκιανός θα είχε ξεχωρίσει αυτήν την εκδήλωση»

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν στην ομιλία της για την ετήσια μουσικοχορευτική του ΚΕΜΑΕΔ στο Χώρο Τεχνών η Άννα Βαγενά. Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καλλιτέχνης και σύζυγος του Λουκιανού Κηλαηδόνη, βρέθηκε στη Βέροια το βράδυ του Σαββάτου, αποκλειστικά για να παρακολουθήσει τη βραδιά, τη μοναδική εκδήλωση όπως είπε, που έπειτα από το χαμό
του Λουκιανού επέλεξε να παραβρεθεί. «Εμείς ακόμα στο σπίτι δεν μπορούμε να ακούσουμε κανένα τραγούδι του Λουκιανού. Μας έχουν καλέσει σε πολλές εκδηλώσεις αφιερωμένες σε αυτόν, είναι η μοναδική στην οποία παραβρίσκομαι, γιατί αγαπώ τη Βέροια, αγαπώ εσάς και την προσπάθεια των παιδιών και των ανθρώπων του Κέντρου Μέριμνας. Ξέρω ότι και ο Λουκιανός θα το ήθελε και θα ξεχώριζε αυτή την εκδήλωση», ανέφερε με συγκίνηση.
Στην απουσία του Λουκιανού αναφέρθηκε στη συνέχεια, περιγράφοντας πως αντιμετωπίζει η ίδια και η οικογένεια τον πόνο της απώλειας. «Ο Λουκιανός δεν έφυγε, στο σπίτι δεν έχουμε πειράξει τίποτα από τα αντικείμενά του και συνομιλώ μαζί του συνέχεια. Δεν είμαι τρελή, είμαι μια χαρά. Χαίρομαι τη ζωή μου, κάνω παραστάσεις, έχω τα παιδιά μου και την εγγονούλα μου. Σας περιγράφω κάτι υγιές. Πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε τον πόνο και την απουσία των αγαπημένων μας προσώπων, γιατί αλλιώς είμαστε εγωιστές όταν δε θέλουμε να πονάμε»», ανέφερε ιδιαιτέρως φορτισμένη η κ. Βαγενά και δέχθηκε από την εθελόντρια Διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ, ένα αναμνηστικό δώρο, το «Δέντρο της Ζωής», ένα έργο που φιλοτεχνήθηκε ειδικά για την ίδια και την οικογένειά της.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ