Quantcast

http://picasion.com/

«Τσίμπησε» βαθμό στο Αιγίνιο η Βέροια

Με σκόρερ τον «δαιμόνιο» Ρούνεϊ 
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αιγινιακός και Βέροια σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Football League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσολακίδη στο 51', αλλά ο Ρούνεϊ στο 76' έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με την ομάδα του
Αιγινιακού να έχει την κατοχή, αλλά να μην απειλεί την εστία του Γιαγκόζη. Στο 36' ο Κοζάκης της Βέροιας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Τόλιος απέκρουσε. Ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ στο 51'. Έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Βέροιας, η μπάλα έφτασε στον Τσολακίδη που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 75' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Βέροια έφερε το ματς στα ίσα στο 76'. Ο Ρούνεϊ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Αιγινιακού και νίκησε από κοντά στον Τόλιο για το 1-1, που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ενδεκάδες:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Ζούρκος (Παπαδόπουλος 78'), Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Ουνγιαλίδης (Ουνγιαλίδης 46'), Λάσκαρης, Δόρης (Γιαμόα 60'), Μπλέτσας, Λίταινας (Τσιούχας 89'), Βανκεβάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ