Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

To «Selfie Game» ταξίδεψε στη Βέροια

To νέο πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι «Selfie Game», το οποίο παίζεται κάθε Σάββατο στις 19:00 από την Κρατική Τηλεόραση, πριν από μερικές εβδομάδες έκανε στάση στη Βέροια. To Selfie Game είναι το νέο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ που γυρνάει όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με Selfie
φωτογραφίες στην πόλη τους, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξίδι για τους ίδιους και την παρέα τους. Oι κανόνες είναι απλοί: Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο παίκτες - κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές και διαγωνίζονται προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες Selfie φωτογραφίες κάτω από τις συνθήκες που θα τους ζητηθούν. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους που συμβαίνουν σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Για κάθε πετυχημένη Selfie που θα βγάλουν, οι παίκτες κερδίζουν Like. Ο παίκτης που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα Like στο τέλος της ημέρας και να ξεπεράσει τις δοκιμασίες με τον καλύτερο χρόνο θα κερδίζει ένα ταξίδι. Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ