Quantcast

http://picasion.com/

Τι συμβαίνει με τον άστεγο στη Βενιζέλου;

Η φωτογραφία ενός αστέγου, που κοιμάται σε κεντρικό σημείο της Βέροιας, κυκλοφορεί από χθες το βράδυ στα βεροιώτικα social media. Ένας συμπολίτης μας τον φωτογράφισε χθες το βράδυ και κυκλοφόρησε τη φωτογραφία, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση από οποιονδήποτε, αρμόδιο ή μη, για τον συνάνθρωπό μας, που ειδικά με τέτοιες χαμηλές
θερμοκρασίες κοιμάται στο δρόμο, τυλιγμένος μόνο με μια κουβέρτα. Ο εν λόγω άστεγος που χθες κοιμόταν στον παλιό Άγιο Ιωάννη, δίπλα στα αρχαία στην οδό Βενιζέλου, πιθανόν είναι ο ίδιος που πριν λίγους μήνες είχε βρει κατάλυμα στον Άγιο Πατάπιο, όπου τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ξεσπάσει φωτιά στο στρώμα του. Τότε ήταν που το θέμα του είχε ξαναβγεί στην επιφάνεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν ενδιαφερθεί στο παρελθόν για τον κύριο αυτό προκειμένου να τον βοηθήσουν, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να τον πείσουν να μείνει σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ