Quantcast

http://picasion.com/

Το Σάββατο 30/12 η μεγάλη κλήρωση στο «AEGEAN Γαλάνης» για το iPhone 7

Το μεγάλο δώρο, το iPhone 7 PLUS GOLD 32GB, που κληρώνει μέσω διαγωνισμού το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «AEGEAN Γαλάνης» ήρθε η στιγμή περάσει στα χέρια του μεγάλου υπερτυχερού! Οι 2000 τυχεροί λαχνοί συμπληρώθηκαν, όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων συγκεντρώθηκαν και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και
ώρα 19:00, στο πρατήριο «AEGEAN Γαλάνης» στην οδό Πιερίων 20 στη Βέροια. Η κλήρωση είναι ανοιχτή για όσους έλαβαν μέρος και θέλουν να παραβρεθούν. 
Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί και μέσω τηλεφώνου, απαντώντας θετικά μέσα σε 20 ημέρες. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν απαντήσει θετικά μέσα στο διάστημα αυτό, τότε το δώρο μεταβιβάζεται στους αναπληρωματικούς νικητές. Σε περίπτωση που και οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι δεν διεκδικήσουν το δώρο μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, η δωροθεσία θα πάρει παράταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ