Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην τελική ευθεία το Ονειροχωριό - Έφτασαν οι Αρκούδες και οι Τάρανδοι από τον Βόρειο Πόλο

Του ανταποκριτή μας στο Ονειροχωριό "Βεροιωτούλη"
Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι από το Ονειροχωριό, όπου οι ετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία. Σήμερα πριν ακόμα χαράξει ο ήλιος έφτασαν στο Ονειροχωριό πολικές αρκούδες, τάρανδοι και πιγκουίνοι, απ ευθείας από τον Βόρειο Πόλο. Αυτή τη στιγμή ξεκουράζονται στις
εγκαταστάσεις του Ονειροχωριού, ώστε να υποδεχτούν τα παιδιά, μια και μετράμε ήδη αντίστροφα για την ώρα που οι πόρτες του Ονειροχωριού θα ανοίξουν για το κοινό.

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές της απαραίτητης χρυσόσκονης, αφού σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες από επιτόπιο ρεπορτάζ, εντός πολύ λίγων ημερών (ή και ωρών;) η αγωνία θα λάβει τέλος και το Ονειροχωριό θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στον παραμυθένιο κόσμο του. Θα ακολουθήσουν λαμπερά εγκαίνια όπου εκτός από τους επίσημους καλεσμένους θα παραβρεθεί ο Άη Βασίλης με όλα τα ξωτικά του.

Είμαι ο "Βεροιωτούλης" και σας μεταδίδω ζωντανά από το Ονειροχωριό. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται. Μείνετε συντονισμένοι και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις. Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του δαιμόνιου παπαράτσι μας:







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ