Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα «κάγκελα» οι πωλητές για τη μη μετάθεση της λαϊκής της Βέροιας

Ανάστατοι είναι οι πωλητές λαϊκών αγορών της περιοχής μας, έπειτα από απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο για τη μη μετάθεση της λαϊκής, λόγω αργίας, με συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί για 15 ημέρες. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, οι εκπρόσωποι των πωλητών αιτήθηκαν την μετάθεση από την Τρίτη 26/12/2017 που είναι αργία, την Κυριακή 24/12/2017, που επίσης είναι αργία, είναι όμως η Κυριακή που από το νόμο τα καταστήματα είναι ανοιχτά. (Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ). Η μετάθεση δεν «πέρασε» για μια ψήφο, οι αντιδράσεις από παραγωγούς και πωλητές έχουν αρχίσει και ήδη τα πρώτα σχόλια στα social media έχουν αναρτηθεί, όπως το παρακάτω:

«Συγχαρητήρια στη (δίκαιη) απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας να μην επιτρέψει την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς, λόγω αργίας της Τρίτης 26/12 την ημέρα Κυριακή παρόλο που όλα τα εμπορικά, super market και όλα τα πολυεθνικά καταστήματα θα είναι ανοικτά. Με αποτέλεσμα για 15 μέρες να μην γίνει λαϊκή αγορά στην πόλη μας προφανώς προς όφελος κάποιων. 
Βαρέθηκα στην Ελλάδα του 2017 να κανονίζει κάποιος άλλος για την δουλειά μου και το αν θα μπορέσει η οικογένεια μου να κάνει γιορτές. Οι παραγωγές μας σαπίζουν στα χωράφια και η χώρα μας κάνει εισαγωγές ξένων προϊόντων. Κάποιοι λένε ψωνίζω από την πόλη μου στηρίζω την τοπική αγορά. Γελάνε και οι πέτρες. Γιατί ο Βεροιώτης καταναλωτής να μην έχει επιλογή να ψωνίσει από παραγωγούς. Θα είμαστε εδώ και στις εκλογές. Περάστε πάλι για μεγάλα λόγια και χειραψίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ