Quantcast

http://picasion.com/

Σε πλατεία Χριστουγέννων μεταμορφώνεται η πλατεία «Πεταλούδας» στην Κεντρικής!

Σε πλατεία Χριστουγέννων θα μεταμορφωθεί για 15 ημέρες, η μικρή πλατεΐτσα επί της Κεντρικής, εκεί που βρίσκεται το ιστορικό κατάστημα «Πεταλούδα». Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν δήμος Βέροιας, ΚΕΠΑ, ΔΗΠΕΘΕ και Επιμελητήριο Ημαθίας.
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως πιθανόν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η πλατεία θα αλλάξει όψη για 15 μέρες, όσο θα διαρκέσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου.


Αρχικά θα απομακρυνθούν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ με τη βοήθεια της αντιδημαρχίας καθαριότητας, θα «σουλουπωθεί» το σημείο. Κάποια κατεστραμμένα κτίρια θα καλυφθούν και θα φωτιστούν ενώ και οι κάδοι θα κρυφτούν επιμελώς. Θα τοποθετηθούν ξύλινα σπιτάκια και κατασκευές, ενώ όπως είπε, θα υπάρχουν και καλλιτέχνες face painting. Από το σημείο εκείνο θα διέρχεται από την Παρασκευή 15/12 έως και τις 7/1, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, σε ώρες που θα ανακοινωθούν από τον Σύλλογο.

Παράλληλα, όλες αυτές τις μέρες, θα υπάρχουν και περιπλανώμενες δράσεις με ξωτικά και ξυλοπόδαρους σε όλη την αγορά. «Στόχος μας είναι οι δράσεις μας να επεκταθούν σε όλη την αγορά, ακόμα και στο τελευταίο κατάστημα και όχι να είναι στάσιμες στον πεζόδρομο», είπε η πρόεδρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ