Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη δισκογραφική δουλειά για τον Βεροιώτη συνθέτη Μίμη Νικολόπουλο

Ο Μίμης Νικολόπουλος είναι νέος συνθέτης γέννημα θρέμμα της Βέροιας. Κυκλοφόρησε πρόσφατα την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά υπό τον τίτλο:  “Deviation” και φαίνεται πως έχει ήδη κάνει αίσθηση. Το “Deviation” περιέχει 11 καταπληκτικές ορχηστρικές συνθέσεις με στοιχεία World, Βαλκανικής, Μεσογειακής και
Κινηματογραφικής μουσικής και έχει ήδη ενθουσιάσει τόσο του μουσικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς όσο και τους ακροατές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!
Ο Μίμης Νικολόπουλος γεννήθηκε στη Βέροια τον Μάρτιο του 1988. Σπούδασε στη σχολή Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασσικής και ηλεκτρικής κιθάρας. Από την εφηβική του ηλικία συμμετείχε σε διάφορα μουσικά σχήματα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας. Έχει συνεργαστεί με τον, διεθνούς φήμης σολίστα του πιάνου, Παναγιώτη Τροχόπουλο και με τον Αμερικανό πιανίστα Carlos Márquez, οι οποίοι αμφότεροι έχουν εκτελέσει μουσικές του συνθέσεις.
To 2014, η μουσική του επιλέχθηκε για την νέα διαφημιστική καμπάνια της μπύρας Sol στην Ισπανία, που σκηνοθέτησε ο Jorge Dorado. Το 2015, συνέθεσε την πρωτότυπη μουσική για την θεατρική παράσταση "Τα γεγονότα (The Events)" του David Greig, σε σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου. Το 2016 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της FM Records “Η παραδοσιακή μουσική σήμερα σε νέες συνθέσεις”.
Στις αρχές του έτους, έγραψε τη μουσική για την παραγωγή του ΔηΠεΘε Κοζάνης “Άσμα Ασμάτων” σε σκηνοθεσία Βαλάντη Φράγκου. Σήμερα, ασχολείται με τη σύνθεση μουσικών έργων για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογράφο. Ανακαλύψτε τον Μίμη Νικολόπουλο και το έργο του και μέσα από την προσωπική του σελίδα mimisnikolopoulos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ